Wat voor soort tuin zoek u?

De tuin als verlengstuk voor uw woning, speelplek voor de kinderen of als rustpunt in uw drukke bestaan… Voor iedereen liggen de wensen anders.

Vandaar dat we eerst uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te inventariseren voordat wij een persoonlijk tuinontwerp ontwerp maken.

De laatste jaren worden tuinen steeds meer gezien als een verlengstuk van de woonkamer. Uiteraard wilt u die zo mooi mogelijk inrichten waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en onderhoudsarm.

Wij helpen u graag met het waarmaken van uw stoutste tuindromen waarbij uw persoonlijke wensen en budget voorop staan. Wij houden de nieuwste trends nauwlettend in de gaten en spelen hierop in. De winter is een prima tijd om nieuwe plannen te maken voor uw tuin. Zo maakt u in het voorjaar een goede start.

De levende tuin

De levende tuin streeft naar een harmonieus samenleven tussen mens, plant en dier. Gebruikte materialen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn op een duurzame manier vervaardigd.

Door te kiezen voor inheemse plantensoorten, wordt de duurzaamheid van de tuin bevorderd. Bij de aanleg van uw tuin kiezen wij dan ook voor Inheemse plantensoorten. Zij handhaven zich namelijk het best op eigen grondsoort en onder onze weersinvloeden. Sterke, maar vooral bloemrijke vaste planten en heesters zorgen zo voor een kleurrijke leefomgeving voor vlinders, bijen, vogels en andere dieren en insecten.

Door gebruik te maken van biologische bestrijdingsmiddelen als Ecogard en onze Empas “Onkruidkoker” kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin op ecologische basis verzorgen.


Ik wil graag een afspraak

Lommerijke Boerderijtuin

Een boerderijtuin biedt vaak veel verschillende mogelijkheden door zijn enorme / grote oppervlak. Ook speelt de omgeving vaak een grote rol bij de inrichting van de tuin. Het samenspel tussen functionaliteit, vrije tijd en de omgevingsfactoren maakt het iedere keer een feest om een passend ontwerp of aanpassing van uw huidige tuin te maken.

Graag creëren wij verschillende zitplekken in de boerderijtuin , elk met hun eigen sfeer en steeds weer een andere kijk op uw tuin. Privacy,uitzicht en beschutting tegen o.a. de wind spelen hierbij een belangrijke rol.

Door de vaak grote oppervlakte is er ruimte voor robuuste borders of kunnen verschillende “tuinkamers” worden gecreëerd door het gebruik van heggen.

De verharding moet passen bij de sfeer van de boerderij en tegen een stootje kunnen. Op ons bedrijf en in ons portfolio vindt u hiervan een ruim aantal voorbeelden / mogelijkheden.


Ik wil graag een afspraak

Kindvriendelijke familie-/ stadstuin

Ruimte voor spelen, stoeien en samen buiten genieten. Dit allemaal komt samen in de kindvriendelijke familie-/stadstuin.

Doordat de ruimte vaak beperkt is bij /binnen een stadstuin, is het belangrijk om te zoeken naar mogelijkheden die uw tuin voor alle gezinsleden zo aantrekkelijk mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruik van robuuste pergola’s .Deze brengt “hoogte” in uw tuin, maar biedt ook een prima plek voor een schommel of slingertouw.

Wij denken graag met u mee in het ontwerp om een aantrekkelijke, onderhoudsarme en multifunctionele tuin te realiseren.


Ik wil graag een afspraak

Strakke Tuin

Rust, ontspannen en genieten. Dat straalt de strakke tuin uit. De vormen zijn eenvoudig, strak en rustig. De beplantings en materiaalkeuze speelt hierbij een belangrijke rol.

Om rust te creëren kiezen wij in de strakke tuin graag voor grotere groepen beplanting. Op deze manier wordt op verschillende punten in de tuin een duidelijk ”statement” gemaakt.

In de strakke tuin komen we met regelmaat de wens tegen om grote tegels te gebruiken. Dit materiaal zorgt voor een rustige uitstraling. Om ervoor te zorgen dat u ook rust ervaart wat betreft het onderhoud kunnen wij tijdens de aanleg de voegnaden van de tegels voor u “kitten” waardoor u zelf geen last meer hebt van onkruid tussen uw bestrating !!

Ik wil graag een afspraak

Natuurlijk voor iedereen

Natuurlijk zwemwater

Ik wil graag een afspraak

“Een tuin is natuurlijk bedoeld om lekker
in uit te rusten en van te genieten.”